particulieren

Wanneer u op zoek bent naar een GPS tracker is het handig te weten hoe een GPS tracker nou precies werkt en wat de verschillende zijn tussen de uitvoeringen. Wij hebben daarom kort en bondig onderstaand wat kenmerken omschreven, zodat u een beter aankoop kunt doen. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat alle GPS systemen een GPS module hebben zoals een auto navigatie systeem dit heeft. In een garage of woning zal dus geen positie kunnen worden bepaald, omdat er geen verbinding met de satellieten kan worden gemaakt.

Real-time trackers of passieve GPS dataloggers

Wanneer u een GPS tracking systeem wilt kopen is het belangrijk te bepalen hoe u dit systeem wenst te gebruiken. Is het voor u noodzakelijk om real-time (direct) de locatie’s te kunnen zien of is het ook goed als dit achteraf te bekijken is wanneer u de GPS tracker weer in uw bezit heeft. De voordelen van de real-time systemen zijn natuurlijk dat u direct op elke moment de locatie kan opvragen. De gps systemen die de locatie’s onthouden zijn daarentegen weer stukken goedkoper in gebruik en kunnen op een kortere interval de positie’s opslaan, waardoor u achteraf een preciezere route kunt bekijkenReal-time GPS tracking systemen zijn onder te verdelen in SMS tracking systemen en Internet tracking systemen. Het verschil zit hem in het feit hoe de locatie´s worden doorgezonden. Bij de SMS trackers gaat dat zoals de naam al doet vermoeden via een SMS bericht en bij internet tracking systemen worden de positie´s via een 3G / GPRS verbinding doorgezonden.

etrack

Wij hebben een eigen GPS tracker ontwikkeld zodat we voor een lage prijs een hoge kwaliteit kunnen aanbieden.
Het grootste voordeel van een eigen GPS tracker is dat wij kunnen garanderen dat het op elk voertuig werkt! Onze GPS tracker kan namelijk ook in uw Ebike waardoor uw niet alleen u fiets kunt traceren bij diefstal, maar ook gereden routes kunt terug zien.

veel auto diefstal?

Met een goed, door vakmensen ingebouwd beveiligingssysteem kunnen autobezitters het risico op diefstal van hun vervoermiddel met bijna 75 procent verkleinen.